Sunday, January 19, 2014

ALBANIA: Lyrics from Hersi Matmuja's 'Zemërimi I Një Nate'I do, s'i do 

fjalën e fundit mos e mendo 
dysho, beso 
mikun e ngushtë ti mos e lendo 
se ja vjen një ditë, 
dite e re që do ta kërkosh 
qetësohu një natë, 
mendoje pak gjatë 


Ti largo zemërimin nga mendja jote 
që çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje 
mos lejo çmendurinë e një zemre 
mendohu dhe pak, 
harroje ket natë 


Kujto, harro, 
fjalën e fundit mos e lësho 
mos u nxitio 
miqësinë ti mos e lëndo 
se ja vjen një ditë që miqësinë ti do ta kërkosh 
mos mbaj kaq inat, 
mos mbaj zemra plagë 


Ti largo zemërimin nga mendja jote 
që cdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje 
mos lejo çmendurinë e një zemre 
mendohu dhe pak, harroje kët natë 

(ti prit dhe pak, po nxitohesh) 
më ler ta them një fjalë 
(ti prit dhe pak se ke frikë mos lëndohesh) 
le të dal ku të dal 
(ti ke frikë që të rrish të takohesh) 
më mirë harroje, e di ku do dalë 

Ti largo zemërimin nga mendja jote 
që çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje 
mos lejo çmendurinë e një zemre 
mendohu dhe pak, mendoje pak gjatë, 
harroje kët natë 
mendoje pak gjatë, harroje kët natë 
mendoje pak gjatë, harroje kët natë 
mendoje pak gjatë, harroje kët natë
You like Hersi Matmuja and you wann know more about her? Follow her on Facebook:

No comments:

Post a Comment