Tuesday, October 20, 2015

Albania: RTSH announced 30 entries for "Festivali i Këngës 2015"


The Albanian pre-selection will be once again the "Festivali i Këngës". RTSH, Albanian broadcaster, announced some days ago the line-up for the biggest music competition in Albania, which will be held on christmas days in Tirana.

"Festivali i Këngës 2015" - Line-up

 1. Egert Pano - Mos ik
 2. Eneda Tarifa - Përrallë
 3. Revolt Klan - Dashurinë s'e gjejmë dot
 4. Kozma Dushi - Një kafe
 5. Enxhi Nasufi - Infinit
 6. Florent Abrashi - Të ndjek çdo hap
 7. Dilan Reka - Buzëqesh
 8. Evans Rama - Flakë
 9. Sigi Bastri - Engjëll i lirë
 10. Simbol - Artiste
 11. Lindi Islami - Për një mrekulli
 12. Egzon Pireci - Triumf
 13. Aslajdon Zaimaj - Merrmë që sot
 14. Nilsa Hysi - Asaj
 15. Jozefina Simoni - Një det me ty
 16. Genc Tukiçi - Sa të dashuroj
 17. Erga Halilaj - Monolog
 18. Teuta Kurti - Në sytë e mi
 19. Klodian Kaçani & Rezarta Smaja - Dashuri në përjetësi
 20. Luiz Ejlli - Pa mbarim
 21. Renis Gjoka - Ato që s’ti them dot
 22. Besa Krasniqi - Liroje zemrën
 23. Flaka Krelani - S'je për mua
 24. Andi Tanko - Dielli vazhdon të më ngrohë
 25. Edea Demaliaj - Era
 26. Adrian Lulgjuraj - Jeto dhe ëndërro
 27. Kristi Popa - Ajo çfarë ndjej
 28. Voltan Prodani - Dëgjoje këngën o Atë
 29. Klajdi Musabelli - Ndodh edhe kështu
 30. Niku & Entela Zhula - Muza

"Festivali i Këngës 2015" - Show dates

 • 25.12.2015 - Semi-Final 1
 • 26.12.2015 - Semi-Final 2
 • 27.12.2015 - National Final

The winner of "Festivali i Këngës 2015" will be honoured to represent Albania at the Eurovision Song Contest 2016 in Stockholm. Elhaida Dani represented this year Albania at the Eurovision Song Contest in Vienna with the song "I'm Alive". She ended on 17th place of the Eurovision final with 34 points.


Who will participate in one of the Semi-Finals on 10th or 12th of May 2016? Stay tuned..

Find out more about "Festivali i Këngës 2015" here:

No comments:

Post a Comment